Під Твою милість прибігаємо....

Храмовий празник 14 жовтня 2016 р. у с. Туради Жидачівського деканату, є важливим днем для парафіяльної спільноти , коли вона, а разом із нею вся Христова Церква, дякує Богові за всі ласки одержані протягом року: уділення Святих Тайн, паломництва, катехизація,

Святкування цьогорічного храмового свята розпочалося ще напередодні молитовними чуваннями
На саме свято зібралася велика кількість парафіян та гостей. Божественну Літургію яку очолив канцлер Стрийської Єпархії о. Володимир Ждан, у співслужінні настоятеля храму о. Володимира Кузик та священиків о. декана Василь Юрів, о. Михайло Тріль, о. Ростислав Муховський віце- канцлер Донецького Екзархату, о. Михайло Микитчин, та о. Йосиф Яремчак із Журавнівського деканату. 
Під час проповіді о Володимир Ждан наголосив що Марія зажди покриває нас своїм омофором і кожен з нас повинен молитися до неї про заступництво і опіку для наших рідних і близьких. "  Неможливо перерахувати численні випадки, коли палкі молитви і щире розкаяння людей закликали діяльне заступництво Пресвятої Богородиці. Життя Божої Матері – безперестанний приклад для всіх, хто прагне Спасіння.
   Дякуємо Богові та Пресвятій Богородиці, під святим Покровом якої перебуває наша парафія, та просимо у Них нових ласк і благословення для всією нашої спільноти.