Християнський табір.

Картинки по запросу Діти24 по 27 липня у с. Іванівці та  с. Туради Жидачівського деканату відбувся духовний табір « Канікули з Богом». Близько 80-ти дітей зкористали з нагоди зблизитись з Богом, більше Його пізнати і полюбити. Допомогли їм в цьому  аніматори Вікторія Гладка і Марта Кузик.
Велику активність проявила молодь парафії с. Туради: Довган Марта, Кофлик Роксолана та Озарків Надія, які проявили ініціативу в організації проекту з дітьми.
   Цьогорічна тематика " Канікулів з Богом" стосувалася 2 Заповідей Любові. Діти роздумували над кожною із святих заповідей, мали можливість щодня приступити до святої Тайни Покаяння та прийняти святу Євхаристію.

   Програма табору була насиченою, цікавою та повчальною. Протягом чотирьох днів  діти  вчилися спільно проводити час, молитися, співати пісні, грати у цікаві ігри, танцювати банси та різнокольоровими фарбами для лиця розмалювала кожного присутньогоbody art. А далі діти разом з аніматорами та молоддю підготували проект Lend Art Project. Діти  мали можливість переглядати цікаві та повчальні мультфільми. 

Село Іванівці

















Село Туради