Духовна віднова.

 На днях 10 та 11 березня 2018 р. у храмі Різдва  Івана Хрестителя с. Іванівці та Покров Пресвятої Богородиці у с. Туради відбулись дні духовної віднови. У духовних роздумах отець Ростислав Муховський проповідував про " Покаяння - дорога до неба " та "Молитва - спілкування з Богом"  Під час духовної науки парафіяни змогли скористатися святими тайнами. У спільній молитві впродовж цих зустрічей разом з вірними просили про добрі плоди цих наук. Щиро віримо, що слово  отця Ростислава заохотять усіх учасників цих реколекцій до внурішньої переміни.




На днях 10 та 11 березня 2018 р. у храмі Різдва  Івана Хрестителятителя с. Іванівці та Покров Пресвятої Богородиці у с. Туради відбулись дні духовної віднови. У духовних роздумах отець Ростислав Муховський проповідував про " Покаяння- дорога до неба " та "Молитва - спілкування з Богом"  Під час духовної науки парафіяни змогли скористатися святими тайнами.
У спільній молитві впродовж цих зустрічей разом з вірними просили про добрі плоди цих наук. Щиро віримо, що слово  отця Ростислава заохотять усіх учасників цих реколекцій до внурішньої переміни.